product_list_bg
babagan_com

BabaganUs

Nantong Litai Jianlong Food Co., Ltd

Nantong Litai Jianlong Food Co., Ltd. punika produksi lan perdagangan perusahaan, didegaké ing Juli, 2009 ing Nantong City, Jiangsu, China.Mini crush iku merek kita.Kita duwe Pabrik Jeli & Puding lan Pabrik Bahan Toys & Packaging ing China.Kita wis lulus evaluasi pabrik lan sertifikasi ISO22000, FDA, HACCP, Disney, tanggung jawab sosial Costco (SA8000), lsp.

Waca liyane
Total Floorspace
7000

Total Floorspace

Pengalaman Industri Perusahaan
13taun

Pengalaman Industri Perusahaan

Ekspor taunan

Ekspor taunan

Pemasok Kerja Sama

Pemasok Kerja Sama

PerusahaanSajarah

Juli 2009
Ing Juli 2009, Nantong Litai Jianlong Food Co., LTD diadegaké.
Juni 2012
Ing Juni 2012, nyiyapake tim perdagangan manca pisanan lan miwiti platform B2B Alibaba
2013
Ing 2013, kita mlebu ing Amerika Tengah, Amerika Selatan, pasar Timur Tengah
2014
Ing taun 2014, kita nindakake upaya terus-terusan kanggo mlebu pasar Amerika Serikat, Eropa Timur
2016
Ing 2016, kita mbangun pabrik anyar kanggo nggedhekake produksi
2017
Ing 2017, proyek anyar - produk jeli anggur diluncurake ing pasar, mbukak saluran penjualan anyar
2018
Ing taun 2018, pabrik minuman koperasi wiwit produksi, lan produk utama yaiku minuman Aloe.
2019
Ing 2019, proyek anyar -Produk Gummy Candy diluncurake
2020
Ing taun 2020, kita lulus ujian Disney lan Costco lan dadi pemasok sing berkualitas
2021
Ing 2021, perusahaan nggawe tim desainer industri, fokus ing desain produk lan nggunakake desainer asli Spanyol.
2022
Ing taun 2022, baris produksi anyar produk jeli berbentuk woh lan mi konjac bakal ditambahake.